Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapları herhangi bir pres veya sülale sahibi yürekin harika bir yatırımdır çünkü çok reva maliyetlidirler; reva korumaya iye olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız bâtınin binanızın yangın korumasının akim başüstüneğu bir numara bir örnek yeterlidir!

Belirtilen merdivenler genelde strüktürnın özlelliğine için dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri zararlı bir hadise simultane yapı sineinden amelî ve güvenli kaçışın sağlanması midein dokumalırlar. Legal olarak da her gestaltda bulunması zorunludur.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve tatminkâr yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Diğer bir anlatımla yangın holüne oluşturulan kapıda, yangın holüne girerken menteşe sağda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Yangın bapmızdan birisi zorla açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş olduğu bağırsakin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Kullanılan kapı fitili dâhilin kötü sızdırmazlık şpeşı yoksa elan konuşu kapı fitili kullanılarak elan adi üretim esenlanabilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın kapıları kullanma meydanına bakılırsa, rengine bakılırsa ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan paradigma sınıflandırması adidaki gibidir

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı bağırsakin insanların dumandan zehirlenmesine bariyer olan ivedi pozisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse cümle cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı içinlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı yapılması gerekebilir. İşte hakeza durumlar izin özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

şey 3- Kaçış merdiveni gestaltnın dışında kalabilir. Ancak bununla ilgili uyulması müstelzim birtakım kurallar bulunan. Mesela; bir örgünın veya binanın yüksekliği 21.50 metreden fazla ise yapı dışına kilitsiz küreksiz merdiven bünyelmasına ruhsat verilmemektedir.

Yangına dayanıklı evgin çıkış kapıları, ölçün baplara gereğince daha pahalı olur. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den başlangıçlayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane üzere dokumalarda Yangın Merdiveni Kapısı yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, henüz yapı tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda içli davranılmalıdır.

Report this wiki page