Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu kapılar zemin olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan başlamak üzere dü gruba ayrılır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlangıçlamışsa hariçya, haricen saksılamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın kapılarının üretim amacı âdem esenlığını yangın ve duman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara tatminkâr olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + kanat seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını istanbul Yanggın kapısı fiyatları düzgün kontroller ile denetlemek ve bakmak değerlidir.

FEZA Tertibat Odası Yangın Bapsı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taçı silsile otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapları camlı kabil.

Mono blok cisim binası düzen sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin sineinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine sargılanması ile esenlanmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Elbette yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının nite açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın simultane herhangi bir ihtisas yerı sıfır birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Strüktürların yangınlardan korunması hakkında yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin dokumalmasına icazet verilmektedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin yüzı silsile opsiyonel olarak allıkınan hidrolik branş ile daha sık kullanım esenlanabilir.

Report this wiki page